Защо всички препоръчват холния ъгъл като най-ефективен за дома

Едва ли има човек, който да не обича моментите които прекарва излегнат на дивана в хола. Това е най-добрият начин да се отпуснем след тежкия ден и да прекараме приятно времето си, гледайки любимо предаване или просто като отмаряме. В момента най-предпочитани са функционалните и модерни холни ъгли от Мебели Венус. За да изберем подходящ модел трябва добре да сме запознати с характеристиките на съвременните артикули. Научете повече подробности за този тип дивани и със сигурност ще ги заобичате. Те са изключително практични, а визията им подхожда на всеки интериор.

Как да изберем модерен холен ъгъл

Както при всяка една мебел и тук трябва да се съобразим с това колко души ще използват артикула и за колко голямо помещение го купуваме. Модерните холни ъгли са изработени изключително качествено и винаги притежават комфортна лежанка. Точно тя създава прекрасната г-образна форма, която ни помага да инсталираме новата мебел където пожелаем в помещението. Моделите се предлагат с ляв или десен монтаж което ги прави още по-практични. Старайте се цветът на тапицерията и нейната текстура да подхождат на интериора в дневната, така че атмосферата да бъде хармонична и стилна. Днес Венус ви представя модерен вариант на холния ъгъл. Ъглов диван с лежанка „PALM“ DIOMMI (48-018):ъглов диван

  • Диван „PALM“ DIOMMI (48-018) има лежанка и удобни възглавници за облягане;
  • За изработката му се използват тополово и буково дърво, висококачествен дунапрен със средна твърдост;
  • Тапицира се с дамаска в цвят по избор от каталог;
  • Лежанката може да се разположи в ляво или дясно по Ваше желание;
  • Диванът може да се изработи с място за съхранение (ракла) под лежанката и механизъм за повдигане на седалката.

Модерен и елегантен този модел ще направи дома ви много специален и най-вече уютен. Не пропускайте шанса да обновите интериора с подобна атрактивна мебел.

Защо е полезно диванът да има механизми

Модерните холни ъгли притежават механизъм за разтягане. Избирайки подобен артикул вие си осигурявате допълнително място за сън в жилището. Ако апартаментът ви е по-малък може спокойно да използвате тази функция ежедневно, без да се тревожите от повреда. Изработката е изключително прецизна и няма да имате никакъв проблем с това през деня да имате удобен диван, а вечер спалня. Разтегателният механизъм може да влезе в действие и когато ви дойдат гости, които ще останат да нощуват. Купувайки една модерна мебел вие получавате много повече като не трябва да се пропуска и факта, че под седалките има голяма и удобна ракла за съхранение. Разгледайте подробно всички холни ъгли в каталога на търговеца и си подарете най-доброто.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*