Как да направим уютна всекидневна с инсталирането на подходящ холов ъгъл?

ъглов диван

Ще се съгласите, че най-важното помещение в един дом е всекидневната. Тя е стая, в която се прекарва свободното време и трябва да бъде обзаведена по най-добрия и практичен начин. Мебелите, които ще купите, е важно да са функционални, стилни и да създават търсеното удобство на всеки член от семейството. Препоръчваме ви да разгледате актуалната мека мебел в каталога на магазин https://www.venus.bg/мека-мебел/холови-ъгли. Ще ви хареса огромното разнообразие на варианти и различните удобства, които те предлагат. Важно е меката мебел, с която са снабдите да е също така здраво изработена, защото натоварването, което понася ежедневно никак не е малко.

По какви правила да изберем нов холов ъгъл?

Тези артикули са предпочитани от всички, защото оформят приятен кът за почивка и не заемат много от свободното пространство. Разгледайте актуалните модели онлайн и обърнете внимание на описаните в сайта характеристики. От основно значение е да намерите холов ъгъл с подходящ размер в зависимост от свободното място в дневната, където ще го инсталирате. Хубаво е, че тази мебел може да се постави долепена до стената, но също така и в центъра на по-голяма стая, където да бъде естествен разделител.

Съвременните холови ъгли се харесват на потребителите и защото разполагат с допълнителни удобства като механизъм за разтягане и ракла под седалките. Инвестирате в една мебел, а получавате функциите на още две. Винаги е полезно да притежавате обзавеждане, което може да се използва по различни начини в зависимост от ситуацията.

Определете подходящия цвят и десен на тапицерията, за да впишете холният ъгъл в интериора, който вече имате. Предлагаме на вниманието ви един от моделите на Venus.bg. Диван за дневна Атлантида – 305+202 см., Кафяв/Бежов:диван

  • ъглов диван „Атлантида“ e модерно и функционално предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • този модел е съставен от триместен диван с клик-клак механизъм и лежанка;
  • функция сън, трансформира ъгъла в удобно легло;
  • има и две ракли за багаж под седалките;
  • за удобство към дивана са добавени три възглавнички.

Прекрасна мебел, която ще ви създаде търсения комфорт в хола и ще може да използвате наистина дълго.

Какъв да бъде цветът на тапицерията?

Това е един от основните въпроси, които си задава всеки потребител, тръгнал да купува нов диван. Според интериорните дизайни единият вариант е да заложите на сигурното и да купите модел с универсални цветове като бежово, кафяво, сиво или черно. Така меката мебел винаги ще изглежда красиво и няма да се разминава като стил с останалите мебели. Ако сте по-смели може да изберете тапицерия в червено, зелено, синьо, оранжево или розово като тогава диванът ще бъде фокусна точка в помещението.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*