Изберете модерни и атрактивни мебели за трапезария

маса

Обикновено мястото където се храним е от особено значение за всички, защото трябва да бъде освен красиво естетически и достатъчно комфортно за цялото семейство. Какви мебели ще купим зависи основно от бюджета който сме предвидили и от пространството с което разполагаме. Практичният комплект маса и столове Венус е перфектното решение за хора, които искат в кратък срок да намерят нещо действително качествено и функционално. Съчетани по този начин артикулите със сигурност ще си подхождат и цялостната визия на кухненската част ще бъде завършена.

Кои видове ще ви спечелят с модерния си дизайн

Ако сте от хората които обичат експериментите и новото със сигурност трапезните маси на Венус с принтирано стъкло ще ви направят много силно впечатление. Един толкова атрактивен продукт, ще промени визията на помещението и в зависимост от изображението което е принтирано на него ще създаде специфичен облик. Това не е класически комплект мебели, тъй като са използвани съвременни технологии и цялостната визия е доста разчупена. Това обаче не бива да ви притеснява, защото това е гаранция, че ще бъдете различни от останалите и строго индивидуални. Столовете перфектно се допълват, като също са декорирани със същия акцент.Комплект маса с принт стъкло и столове

Днес ще ви представим една от възможностите, а в каталога на Венус може да разгледате и останалите. Комплект маса с принт стъкло и 4 бр. Столове СВ 043:

  • Цената на комплекта е изключително достъпна само 333 лв;
  • Плотът на масата е изработен от ПДЧ, краката са метални;
  • Върху плота на масата е поставено закалено принт стъкло с красиво цветно изображение;
  • При нужда от допълнителна площ, може да използвате разтегателния механизъм;
  • Столовете са стабилни с метална база, изцяло тапицирана седалка и облегалка от еко кожа с висока износоустойчивост.

Комплектите – маса и столове Венус са просто чудесни за едно свежо помещение в което хората с радост ще похапват и ще разговарят помежду си.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*