Изберете подходящ модел кухня – осигурете си комфорт

кухня

Преди да започнете разглеждането на модели за кухненското обзавеждане трябва много добре да прецените за себе си – какви са очакванията и желанията ви. Домът ви сигурно е мебелиран в определен стил и вие трябва да се придържате към него, независимо че става въпрос за кухнята. Кликни тук и виж богатото разнообразие на възможности, които се крият в мебелен магазин Венус. Планирайте внимателно, къде ще поставите кухненските уреди и съответните модули.

Подредбата на елементите в кухнята определя нейната функционалност

Преценете как искате да бъдат разположени работните зони в помещението и се спрете на модулите, които ще са ви най-удобни. А при положение, че пространството ви позволява много удачно е да поръчате от готовите конфигурации. В мебелен магазин Венус имате възможност да избирате между различни по размер и разположение модели. Линейни, ъглови, или п-образни, помислете добре, начертайте си скица и следвайте зададения план. Там където приготвяме храната трябва да бъде изрядно чисто и е добре да разположите плота и печката в такава зона, че те да могат да бъдат лесно почиствани. Шкафчета изработени от гланцирана повърхност също се поддържат по-лесно. Кликнете тук за да разберете възможности, които ви дава модулният тип мебелиране. Колко неща ще съхранявате в шкафовете, какви чекмеджета ви трябват, какъв да бъде съответният брой – все важни неща които трябва да определите преди покупката.Кухненски комплект

Кухненски комплект Сити 936 – с цял термоплот – кликнете тук и вижте най-важното:

  • Обзавеждането включва: шкафове, чекмеджета и отделение за вграждане на печка;
  • За удобство са добавени: цял термоплот и механизъм за плавно затваряне на вратите;
  • Лицето на модела е направено от MDF 18 мм. корпусът от ПДЧ 16 мм;
  • Кликнете тук за да видите още модели.

Правилно подбраните елементи са факторът, който ще ви осигури години наред безпроблемно използване на оборудването. Кликнете тук и поръчайте онлайн!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*