Как да открием качествени шкафове за кухня?

мебели за кухня

Една от най-важните покупки свързани с интериора на дома е тази на шкафове за кухнята. Промяната на обстановката в зоната за готвене не се прави толкова често и поради тази причина е от значение, какви мебели ще поръчате. Модерните кухни от дърво представени от магазин Венус са чудесно решение за всеки изискан дом. Помислете как да съчетаете практичните шкафове, за да постигнете най-голямо удобство и да ги използвате с удоволствие.

Какви са плюсовете на модулното обзавеждане за кухня?

Ако изберете мебелите да бъдат на модулен принцип много по-бързо и лесно ще оформите пространството. Онлайн се предлагат различни шкафове, които да съчетаете в горен и долен ред като подберете и подходящ термоплот и термо гръб. За хората, които се притесняват сами да съчетават и оформят комбинацията са предвидени готовите комплекти съдържащи всичко необходимо. Това е много изгодно предложение, чрез което ще обзаведете стилна и красива кухня.

Благодарение на модерните шкафове имате възможност да вградите и електроуредите. По този начин обзавеждането ще изглежда много по-красиво и елегантно и ще имате възможност да поддържате висока хигиена. Шкафовете се изработват от качествени материали дърво, МДФ и ПДЧ плоскости. Модулното обзавеждане е предпочитано от потребителите и заради своята по-достъпна цена. Разгледайте моделите в каталога на Венус, откъдето може да поръчате следния модел. Кухня Сити 9123 MDF Деним мат/Бяло гладко 280 + 120 см:кухня

  • готова кухня „Сити 9123“;
  • шкафовете имат механизми за плавно затваряне на вратите;
  • при наличие на комин, врата и др. е подходяща за стандартен прав или ъглов монтаж (няма ъглови шкафове);
  • лице- МДФ 18 мм;
  • корпус- ЛПДЧ 16 мм., с кант – 0,45 мм;
  • цокъл PVC с алуминиево покритие.

Луксозен комплект за кухня предлагащ различни модерни удобства и екстри. Получавате достатъчно шкафове за съхранение на домакински принадлежности и аксесоари.

Как да изберем точните кухненски шкафове?

Ако искате да обзаведете дома си стилно и модерно препоръчваме да сте много внимателни с взимането на размерите. Шкафовете трябва да прилягат плътно един до друг, когато се монтират и затова е толкова важно да сте прецизни. Ако поръчвате готова конфигурация винаги четете характеристиките, за да научили повече подробности за включените мебели както и техните точни размери. Не пропускайте да обърнете внимание и на дизайна, защото дълго ще гледате новото обзавеждане и то трябва да ви харесва като стил на изработка. В момента шкафовете могат да бъдат в най-различни цветови комбинации като предпочитани от потребителите са бяло, нюансите на дървесината, бледо зелено, сиво, бежово и други подобни.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*