Кои са предимствата на стъклените маси

маса

Всеки ще се съгласи, че мебелите в кухнята и трапезарията са от изключително значение за цялото семейство. Те се използват ежедневно от нас, включително и от различни гости когато правим събиране. Поради тези причини кухненската мебел трябва да бъде удобна, здрава и също така с красив дизайн. Ако разгледате съвременните модели тук www.venus.bg/ ще забележите, колко много разновидности са създали дизайнерите. Ето, че кухненските маси със стъклен плот са основен фаворит на голяма част от клиентите.

Кои са основните предимства на една стъклена маса venus

Допреди известно време стъклените артикули, бяха свързвани изключително и само със своя плот, съвременните технологии позволиха артикулите да се изработват по-различен и интересен начин с миксирането на всякакви материали.

Преди всичко тези разновидности на мебели venus са лесни за поддръжка. Независимо, че изглеждат крехки, те  са доста здрави и устойчиви на експлоатация. Няма значение за какво използвате продукта за да бъде  изрядно почистен, просто трябва да го забършете с мека кърпа и препарат по избор. Тези красиви мебели визуално спестяват много място, ефектът се постига благодарение на прозрачността на материала. Едно от основните им предимства е високата им износоустойчивост. И разбира се няма как да пропуснем това, че стъклените кухненски артикули venus са напълно екологични.Разтегателна маса

Разтегателна трапезна маса MAX с принт стъкло venus:

  • Изработена от стъкло и метал;
  • Плотът е правоъгълен с принт стъкло с изображение цветя;
  • Снабден е с разтегателен механизъм;
  • Добавени са четири крака от хромиран метал;
  • Може да окомплектовате със столове, които се предлагат опционално.

Изберете актуален модел стъклена кухненска маса, която ще донесе много елегантност в дома ви и в същото време ще изпълнява прецизно функциите с които е натоварена. Стъклото е материал, който се вписва добре във всеки един интериор и с  такава маса, дори малката кухня ще изглежда просторна. Новата ви кухненска придобивка ще привлече възхитените погледи на близки и гости.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*