Кои са най-актуалните модели маси и столове в момента?

трапезен комплект

Много хора избират есенно-зимния сезон, за да направят някаква интериорна промяна в жилището си.  Често фокусирани върху откриването на подходящи мебели за дневната, пренебрегваме трапезарията, която също има своята основна роля във всеки дом. Тук сме свикнали да инсталираме подходящи маса и столове, и ако в момента търсим нещо подобно онлайн ще го открием в сайта на Venus.bg. Всички артикули са подбрани професионално и са съчетани в готови комплекти, за да не търсите мебелите поотделно и да имате готов завършен сет.

Кои модели впечатляват най-силно?

Някои хора смятат масата и столовете за стандартни артикули, които не са много интересни като дизайн. Това вече не е точно така, защото производителите влагат много фантазия в направата на моделите и предлагат най-разнообразни конфигурации. Много популярни са класическите разтегателни маси изработени от MDF с декоративен плот, който имитира някаква естествена повърхност.

Краката на модела са или метални или естествена дървесина, за да гарантират пълна стабилност. Столовете от своя страна обикновено са изцяло тапицирани, меки и комфортни. Те могат да бъдат тип кресло с подлакътници и голяма облегалка или по-изчистени и обрани в по-семпъл размер, за да се поберат под плота, когато не се използват. В сайта на Venus.bg ще намерите следното предложение. Комплект трапезна маса с 4 стола Оливия:маса и столове

  • комплект трапезна разтегателна маса с 4 стола „Оливия“ е подходящо допълнение към обзавеждането на Всяка кухня или трапезария;
  • масата разполага с правоъгълен МДФ плот с механизъм за разпъване;
  • столовете са тапицирани с висококачествена дамаска;
  • краката са от масивна дървесина.

Красив и елегантен модел, много подходящ за модерното жилище, където ще се впише перфектно и ще направя атмосферата още по-уютна. Светлите мебели са все по-предпочитани от потребителите, които се насочват към скандинавския стил в обзавеждането. Те се поддържат лесно, защото са изработени от съвременни материали, създават усещане за простор и внасят значително повече светлина.

Да изберем ли покупката през интернет платформа?

Няма защо да губите от времето си и да търсите такъв вид мебели в традиционните магазини, тъй като те не поддържат толкова голямо разнообразие както онлайн платформите. В интернет намирате маса и столове от различни производители, което е перфектно за различните вкусове и стилове апартаменти. Могат да се поръчат в комплекта и винаги са по-изгодни, а онлайн получавате и допълнителни отстъпки.

Следвайте личните си критерии за стил и качество, когато инвестирате в нови мебели. Добре преценете покупките си, за да останете доволни и жилището ви да бъде модерно и добре обзаведено.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*