Как да открием качествен и комфортен матрак за спалнята

матрак корал

Има вещи в нашето жилище, за които не се замисляме много често, но те играят ключова роля за това да се чувстваме добре и да бъдем отпочинали. Такъв артикул е матракът върху който спим. Той не влиза в полезрението ни всеки ден, но когато започнем да се събуждаме изнервени и уморени, трябва да се замислим дали не е дошъл в моментът да бъде подменен. Сега на пазара изобилства от най-различни варианти, които са изработени по много сложен начин и предлагат на потребителите разнообразни предимства. Мебели Венус разполагат с каталог пълен с най-различни еднолицеви и двулицеви артикули, които са освен всичко останало и на добра цена.

Какви са плюсовете на актуалните двулицеви модели

Много от потребителите избират точно такива, защото се използват от всичките си страни, а срокът им на годност е достатъчно висок. В повечето случаи говорим за 10 години, което е наистина перфектно. Правите еднократно инвестиция и след това се наслаждавате на комфорт години наред. Двулицевите матраци са изработени с едни от най-добрите материали, които в момента производството предлага.

Става въпрос за латекс, мемори пяна, полиуретан, покет пружини и други. Комбинирани помежду си те осигуряват перфектна опора на гръбначния стълб, предотвратяват болки в гърба и кръста и ви помагат да се наспите, за да сте бодри сутрин. За да добиете по конкретна представа за тези артикули мебели Венус ще ви даде малко повече информация за следния модел. Двулицев матрак Felia Memo:матарак мемо

  • матрак „Felia Memo“ е двулицев ортопедичен матрак с ядро от пружинен пакет „Бонел“;
  • пълнеж от Skycell (добавен е слой от 2 см високоеластична пяна) и мемори пяна;
  • моделът се характеризира с добра проветривост и е създаден единствено с грижа за Вашият комфортен сън;
  • дамаска от устойчиво меко трико;
  • ортопедичен.

Твърдостта на този матрак е средна, което означава че ще бъде удобен за много от хората, които не знаят в каква поза точно спят през нощта.

Защо еднолицевите модели също са добра опция

Ако по някаква причина предпочитате по-евтин артикул ви предлагаме еднолицевия като алтернатива. Това, че не може да се използва от всичките си страни не е проблем, тъй като периодично бихте молили да го завъртате в посока глава крака. В направата на тези модели също се използват материали с високо качество и разнообразна функция. Еднолицевите матраци с бонел пружини са много комфортни, а цената им е действително ниска. След като не заплащате голяма сума, бихте могли през по кратък период да подменяте с нов модел.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*