Мека мебел-необходимост във всяко кътче на дома

Мека мебел

Категориите домашни мебели се делят на няколко вида. Съобразно предназначението си има такива за кухни, спални, дневни, коридор. Според техния вид и функции наблюдаваме продукти, които са предназначени за почива, сън или подредба на личните ни вещи. Любимите домашни мебели са онези, които са обозначени като „мека мебел“. Такива са дивани, фотьойли, канапета, холни гарнитури, табуретки  и всичко, което е мекичко и добре тапицирано. Видовете мека мебел в дома ни наистина са едни от най-предпочитаните, когато искаме да се насладим на хубаво четиво, да погледаме филм или да си побъбрим с приятелки, които сме поканили на кафе. Мека мебел по традиция има в хола, но това не ограничава по никакъв начин нейната позиция в кухнята, спалнята или пък коридора.Холова гарнитура

Както споменахме меката мебел намира широко приложение в жилището ни и в зависимост от това къде желаем да създадем удобство и да си осигурим повече комфортни моменти то избираме модел, който да пасне на параметрите на площта както и да се адаптира, съобразно общата концепция и линия на интериора. ще попитате каква мека мебел бихме поставили в коридора. Ако и вашите деца обичат да сядат докато се обуват и събуват то сега е момента да направите избор на една стилна, ниска табуретка, която да могат да ползват при необходимост. Традиционно всеки хол също се нуждае от мека мебел, тъй като това е основния детайл, който се  е превърнал в изискване при обзавеждането на това помещение. Гарнитура, ъглов диван или пък елегантно канапе – всеки един от продуктите би предложил елегантен облик и приятно усещане за ползвателите.

Такова обзавеждане би намерило място и в спалното помещение. Пред тоалетката може да поставите фотьойл, който освен като стол да използвате и като комфортно местенце за почивка с книга в ръка. Вариантите наистина са много. Идеята е да заложим на такъв модел мека мебел, който определено да създаде обстановка, която да предоставя топлина, домашен уют и стилно излъчване.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*