Запознайте се с новата козметична процедура, предлагана във Варна. Микроблейдинг – за вашият очарователен поглед!

микроблейдинг

Суетата не е порок, а възможност да имаме високо самочувствие, да се чувстваме красиви и желани. Затова не е изненада, че дамите обичат да отделят време за разкрасяващи процедури и посещават салоните за красота за да се възползват от техните услуги. Отдавна естествената красота не е на мода или поне не в чистия си вариант. През последните години на козметичния пазар се появиха доста иновативни методи, с които наистина можете да получите дълготрайно и сравнително изгодно разкрасяване. Днес ще си поговорим за микроблейдинга и къде можете да се възползвате от тази удивителна процедура.3Д вежди

Популярността на 3Д веждите естествено е най-висока в големите градове. Тук салоните за красота прилагат професионално този иновативен метод за създаване на вежди, изглеждащи толкова естествено, че сами ще се изненадате от резултата. Самата процедура цели да се имплантира пигмент в най-горния повърхностен слой на кожата. Често мигроблейдинга е сравняван с татуирането, но тук основната разлика е в това, че пигмента се впръсква в базалната мембрана което го прави не толкова дълготраен колкото една татуировка, която реално остава за цял живот.

Доста дами страдат от ниско самочувствие поради това, че нямат нужното време за да се гримират всяка сутрин. Оформянето на липсващите косъмчета от веждите и подобряването на тяхната форма изисква ежедневни грижи. Затова този метод е особено подходящ за тези, за които динамиката и натоварения ден са ежедневие. Практично, удобно, безболезнено и напълно безопасно. Потърсете микроблейдинг Варна и намерете професионалните козметици, които ще се погрижат за вашия добър външен вид и самочувствие.

Както миглите така и веждите имат особена важна роля за това лицето да изглежда добре. Затова, когато те са подчертани с цвят и форма, която да е подходяща за тази на лицето ви резултатите наистина ще  бъдат впечатляващи. Не случайно Варна се слави като града с много красиви и поддържани жени.  И запомнете не важно да бъдете харесани от някой друг. Важно е самите Вие да получите удоволствие и удовлетворение от това, което виждате в огледалото. А съвременната жена има нужда да се чувства красива и уверена. Тогава защо да отлагате? Още сега си запишете ас при професионален козметик, който да направи безупречен микроблейдинг.

Много спорове има по отношение на безопасността на микроблейдинг метода за подобряване формата на веждите. Тъй като пигмента не навлиза дълбоко в епидермиса, а в повърхностния слой, който след време се обелва и заменя с нов, това е доказателство за безобидността по отношение на безвредното влияние върху здравето на клиентките.  Възползвайте се от новостите в козметичната индустрия и заложете на очарователния поглед.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*