Как да изберем модерна холна маса?

холна маса

Когато ви се иска да внесете някакъв вид обновление в дневната, предлагаме да разгледате красивите и модерни мебели онлайн. Една функционална холна маса ще промени много обстановката и ще ви създаде едно различно настроение, когато сте в помещението. Все пак прекарвате достатъчно време в дневната и всеки артикул трябва да бъде функционален и красив, за да го използвате с удоволствие. Оригинални и качествено изработени артикули, ще откриете в сайта на Venus.bg. Търговецът се е постарал да предложи продукти от различни производители в различен стил и размер, което ще ви даде шанс много бързо да откриете вашия.

С какво се характеризират съвременните холни маси?

Разнообразните дизайни са създадени, за да подхождат на различен тип интериори. Едни от харесваните модели са тези, изработени от два различни материала. Това могат да бъдат МДФ и стъкло, метал и стъкло или естествена дървесина и МДФ. Благодарение на красивия си дизайн те се вписват перфектно в модерно обзаведеното жилище. Здрави и качествени са, така че без проблем ще може да поставяте върху плота най различни неща.

Много предпочитани са и помощните холни маси, заради своята мобилност. При необходимост мога да бъдат поставени навсякъде в стаята и ще изпълнят перфектно своята практична функция. Може и да се прибират лесно един под друг. Не заемат никакво място, когато не се използват.

Това е артикулът, който най-лесно може да бъде подменен, заради своите по-скромни габарити, но също така и би предал ново излъчване на цялата стая. Venus.bg препоръчва да обърнете специално внимание на следния вариант. Комплект помощни маси Petek 3 бр. – крем/златисто/орех:комплект маси

  • „Petek“ е комплект правоъгълни помощни мебели три броя;
  • подходящи за аранжирането на Вашия хол или всекидневна;
  • изработени са със стабилни крака от бук и плот МДФ;
  • Голяма – 62/39/50;
  • Средна – 47/39/45;
  • Малка – 31/39/40;
  • Плот – крем/злато;
  • Крака – орех.

Моделът се характеризира с красивия си оригинален плот и възможността да се впише перфектно в съвременния интериор.

Лесно ли е да съчетаем холната маса с дивана?

Обикновено тези два елемента от обзавеждането се използва заедно. Ако сте избрали някакъв съвременен модел холна маса, преценете дали диванът е подходящ за нея. Най-универсален се явява ъгловият, тъй като пред него може да се постави артикул в кръгла, продълговата или нестандартна форма. Помощните модели от своя страна са подходящи за всякакъв вид мека мебел. В общи линии ви препоръчваме да се съобразите с размера и височината на дивана, когато избирате нова холна маса.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*