Има ли нещо специално в модерните холни гарнитури?

Откриването на подходяща мебелировка за дневната е задача, пред която са изправени много семейства. Това е любимо помещение за почивка и релакс, в което се прекарва доста голяма част от свободното време. Обзавеждането и интериора трябва да са приятни и да са в синхрон с вкуса на съответното домакинство. В повечето случаи хората търсят модерни мебели в крак с новото време, красиви и естетични цветове и най-вече комфорт. Мебели ВЕНУС ви препоръчват холните гарнитури, защото те отново стават актуални поради редица причини.

Как холната гарнитура може да промени изцяло визията на дневната?

Когато купувате нови дивани, трябва да обърнете внимание на това, с колко пространство разполагате. Дори в по-скромните като размер помещения може да бъде инсталирана холова гарнитура, тъй като има доста модели с компактни размери и допълнителни функционалности. Не е задължително всички артикули да бъдат струпани в едната част и да не може да се преминава. Ако стаята, която декорирате не е просторна ви препоръчваме да разделите елементите в различни зони и да оформите място за почивка като групирате по ваш вкус диваните и фотьойла.

При много от моделите присъства механизмът за разтягане, чрез който ги използвате и като легло. Това прави артикулите многофункционални и чудесна инвестиция за всяко семейство. Тази покупка ще ви икономиса средства и място в жилището. Няма да обзавеждате допълнителна стая за гости или дори спалня. В каталога на Венус има различни предложения като дизайн и размери, но днес ще се спрем по-конкретно на – Холова гарнитура NEVA – Сив / Черен:мебели за дневна

  • холна гарнитура „NEVA“ е изработена с луксозна дамаска и здрава конструкция от дърво;
  • пълнеж от високоеластична пенополиуретанова пяна в комбинация с мебелна вата и тапицерски колани, осигуряват максимален комфорт;
  • комплектът включва два дивана тройка с „функция сън, с ракла под седалището и един фотьойл;
  • диваните са с декоративни възглавнички. По желание може да закупите още един фотьойл.

Красива и елегантна холова гарнитура, с която жилището ви ще придобие съвсем различна класа.

Какъв цвят тапицерия да предпочетем?

Едно от главните неща при избора на холова гарнитура е цветът на тапицерията. Меката мебел се състои от доста модули и е добре внимателно да помислите по този въпрос. Изберете нюанс, който подхожда на помещението и елегантно се хармонизира с цветовете на стените, завесите и другите мебели. Може част от артикулите да са в един нюанс, а примерно фотьойлът и по-малкият диван в друг, за да се създаде определен контраст и да бъде по-естетично. Препоръчваме ви зелено и сиво или сиво и розово.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*