Защо е необходимо първо да се обзаведе коридора в ново жилище

ъглово портманто

За никой не е изненада, че при организиране и обзавеждане на нов дом дизайнери съветват да се стартира от оформлението на коридора. Не само, че това е мястото, което се дефинира като визитката на дома, но определено облика и начина на подредба дава достатъчно информация за това какви като характери са стопаните на жилището. Причините да се избере красиво, уникално и функционално обзавеждане за входното антре са достатъчно. Затова днес ще ви представим и някои интересни факти, които навярно ще вземете предвид при покупка на новите мебели за коридорната зона. Така ще имате база и ще можете да сте по-уверени в своите действия.

Начини за организиране функционално входната зона

Антрето или коридора както е по-популярно да се нарича входа на дома могат да се обзаведат по няколко различни начина. Ключовата цел е да се оформи кът, който да бъде приятен, уютен и удобен. Вариантите, представени от търговците на обзавеждане са:

  • Готови портманта за цялостно обзавеждане на пространството;
  • Стенни или стоящи закачалки;
  • Изискани шкафове за обувки, които разполагат с достатъчен обем за да поберат необходимите използвани от домакинството вещи;
  • Модулни системи, от които имате шанса да изберете онези детайли, които да се нагодят към пространството и да бъдат използвани според потребностите на обитателите на жилището;
  • Мини гардероби с огледало и рафтове за подреждане на обувки и други.

Идеите, които ще откриете никак не са малко, но това, от което всеки би могъл да се възползва е именно лекотата за организиране на зоната, независимо от нейните спецификации и архитектурни особености. Магазините разполагат с достатъчно гъвкави предложения, от които всеки да се възползва и да създаде супер уютен и стилен коридор.

За да бъде чисто и комфортно у дома

"https://www.mebeliarena.bg/антре/портманта"Може би и вие сте се чудили защо по фирмите хората никога не си събуват обувките и дори лягат на дивана с тях. Е, у нас това няма как да се случи, защото българина особено държи на чистотата. Разбира се, че винаги при прибиране първото нещо, което правите е да събуете мръсните прашни обувки и да ги изолирате в предназначения за тях шкаф в коридора. Същото се случва с якетата и останалите връхни дрехи, чието място също е тук.

Ето така домакинството успява не само да организира коридора и да му предаде изтънченост и очарователен облик, но и намира решение, с което да поддържа дома чист, изолиран от външните замърсители, които неизбежно внасяме с обувки и облекла, които сме носили на открито.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*