Пелетните камини -добри и енергийно ефективни решения за зимата

камина

При отоплението на дома както във всеки друг тип обзавеждане, оборудване и други битови потребности е необходимо да се подходи отговорно и да се потърси правилната алтернатива за усъвършенстване. Подобрението идва да покаже, че има смисъл от това да се осигури нещо по-иновативно спрямо до момента използваното, тъй като и тук сектора е динамичен и технологиите несъмнено оказват влияние. Независимо от това къде живеете, какъв е типа на имота, който отоплявате през зимата и каква е общата му квадратура е логично да се замислите за по-евтин и ефективен вариант, на който да заложите през следващия отоплителен сезон. За онези от вас, на които им е омръзнало да чистят всеки ден печката на дърва искаме да предложим пелетни камини – balkanenergy.bg. Уредите а от подобрените версии за такъв род отопляване, а освен това привличат с изключително много интересни качествени характеристики.

Приоритетите на пелетите като гориво

В каталога на balkanenergy.bg ще откриете доста интересни идеи за оборудване, което е свързано с отоплителния процес през зимните месеци. Особеностите на пелетните камини е в това, че те по много показатели превъзхождат всякакви печки, котли и камини, които се захранват с твърдо гориво. Ключов момент всъщност е горивото, което прави уредите на пелети изключително:

 • Икономични;Пелетна камина с водна риза
 • Екологични;
 • Автоматизирани;
 • Удобни за ползване;
 • Интегрирани към различен тип отоплителни инсталации.

Тези пет причини са невероятно аргументиращи на момента да замените какъвто и да било уред на твърдо гориво с такъв на пелети, защото възобновяемото гориво е изключително е доказано в път по-производително и ефективно от всеки друг ресурс, използван за отопляване.

След като изложихме основните положителни качества на пелетите като горивен елемент, използван за осигуряване на топлина идва момента, в който да изложим и тези, които се отнасят до уредите. Всъщност те се припокриват, като акцента при самите камини е в това, че те са доста по-елегантни по отношение на дизайн и могат да се впишат в интериора без значение от стиловата концепция.

Камините – защо са препоръчвани

Експертите по отопление от balkanenergy.bg не случайно насочват вниманието ни към пелетите и уредите, които използват този ресурс за отделяне на топлина. Говорим за подобрение и то не само от гледна точка на понижаване на разходите през зимата, но и спрямо облик в интериора, чистота, комфорт и модернизиране на уредите. А камините на пелети със сигурност могат да ни изненадат по отношение на това да надминат очакванията ни по всички критерии и показатели.

Препоръчвани са от balkanenergy.bg и всеки друг утвърден търговец на отоплителни уреди, защото уредите несъмнено очароват със своите качествени характеристики. Ще ви запознаем с основните което ще докаже защо именно още днес да пожелаете да подмените старата печка на дърва и въглища с камина на пелети.

Пелетните иновативни камини са:

 • Съобразени с модернистичния дизайн на уредите, които търсят клиентите;
 • Те са елегантни и адаптивни решения;
 • Предлагат се в разнообразни варианти;
 • Имате опция за вграждане, свободностояща или декоративна камина;
 • Над 90 % от моделите са автоматизирани и разполагат с голям бункер, който не ви ангажира с непрекъснато зареждане;
 • Имат функция самопочистване, която въпреки минималното количество отделяна пепел е удобна и на две-три седмици се налага да изхвърляте съдържанието от контейнера;
 • Безопасни;
 • Съобразно заложения автоматичен режим поддържат желаната температура в помещенията;
 • Ниска цена на инвестицията;
 • Бърза възвръщаемост;
 • Икономични и екологични уреди, които отговаря на съвременните принципи за отопление опазващо околната среда.

Няма да сгрешите с нито един от моделите на balkanenergy.bg, тъй като тук не само ще откриете практично отоплително решение, но и безплатна консултация, която е така ценна за крайното ви решение. Възползвайте се сега от най-добрите идеи в търговската мрежа.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*