Изберете правилната кухненска маса и се насладете на комфорта

маса

Обзавеждането на трапезарията, колкото и да изглежда лесно погледнато отстрани, щом се наложи да го правите разбирате, че не е точно така. Има си тънкости в избора на кухненска маса, а и тя е прекалено важен елемент за дома ни, за да пренебрегнем откриването на най-добрия модел. Предлагаме ви да разгледате артикулите, които се предлагат в онлайн магазин https://www.venus.bg/маси-и-столове/маси-за-кухня и да се запознаете с последните модни тенденции в този сектор. Отделете малко време, за да проучите характеристиките на отделните видове и техните предимства.

От какъв материал да бъде новата ви кухненска маса

Решението какъв ще бъде материалът е от основно значение и затова трябва да отделите необходимото време, за да проучите различните възможности. Правилно е да го изберете в зависимост от това колко често използвате кухненската маса. При положение, че всеки ден се събирате семейно около масата за хранене най-добре е да заложите на доказаните материали като MDF, ламинирано ПДЧ, или естествена дървесина. Те са потвърдили своите отлични характеристики във времето и с решението да изберете някой от тях няма да сгрешите. Поддържат се лесно, стабилни са и ще ви предоставят всичко необходимо като комфорт и здравина. Напоследък много модерни станаха и кухненските маси със стъклен плот, той е закален и много често украсен с някаква декорация. Това придава модерен и чаровен вид на кухненското пространство. Моделите в които се комбинират два различни материала, също са много интересни, като те чудесно се вписват в различен стил на обзавеждане.

Съвременните модели  притежават стил и класа

Артикулите, които имате възможност да разгледате в каталога на онлайн магазин Venus.bg са изключително прецизно изработени. Изглеждат стилно и със сигурност ще променят визията в помещението. Предлагаме на вашето внимание един от моделите които ще ви допаднат със своята изтънченост. Трапезен модел WITNEY L, MDF, стъкло – разтегателна – сива:трапезна маса

  • Луксозен дизайн, предлага се с удобен разтегателен механизъм за плота;
  • Изработена от качествен МДФ и закалено стъкло;
  • Разполага с интересни метални крака.

Модерен и иновативен продукт, който се отличава с елегантност и класа. Подходящ за семействата, които имат достатъчно просторна кухня, и искат да притежават една толкова функционална и елегантна мебел.

Не пропускайте да отделите и необходимото време, за да изберете и формата на търсената мебел. Днес кръглите, елипсовидни, квадратни и продълговати модели са повече от впечатляващи и със сигурност подходящата форма ще направи трапезния артикул, перфектното допълнение в стаята. Не губете ценно време, а се възползвайте от примамливите оферти и намаления, които ще откриете в онлайн магазина.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*