Как да изберем правилната холна масичка

холни маси

Понякога комфортът и уютът които ще създадем у дома зависят от някои по малки и декоративни мебели. Такива артикули имат ключова роля и съответно изборът им трябва да бъде направен много внимателно. В пълна сила това важи за холни масички www.venus.bg, понеже те са важен елемент от обзавеждането на всекидневната. Без такъв вид артикул стаята няма да бъде уютна и функционална, и винаги ще имаме усещането, че нещо липсва. За да изберем най-доброто, трябва да спазим определени критерии, и да търсим доверен търговец, който ще ни предложи високо качество на изработка.

Какво е добре да притежава модерната холна маса

Подобна мебел трябва най-вече да бъде практична и да разполага с подходящ плот, върху който да поставяме различни неща. Има моменти когато посрещаме гости в дневната и съответно трябва да ги почерпим с нещо. Тогава спокойно ще може да сервираме храни и напитки върху холната маса, ако тя е стабилна, качествена и удобна. Най-предпочитаните варианти са правоъгълните, защото те предлагат най-голяма площ. Препоръчваме ви мебел, която има и допълнителен рафт или някакъв вид чекмедже за съхранение, понеже така имате възможност бързо да разтребвате и подреждате дребните неща. Най-важно от всичко е холната маса да покрива вашите очаквания и да подхожда на интериора в стаята. Venus.bg иска да ви предложи един интересен и стилен модел. Стъклена  мебел DIANA MAX H50 – 120/70/50 см., MDF – орех:маса

  • DIANA MAX H50 в цвят орех – стилна маса с нестандартен дизайн;
  • Подходяща за хол или дневна;
  • С конструкция от МДФ, хром елементи и плотове от закалено стъкло.

Модел, който перфектно може да се впише както в класически обзаведена дневна, така и в модерна. Стъклото винаги изглежда красиво и елегантно, поддържа се лесно и създава усещане за повече пространство.

Как да съчетаем холната маса с останалите мебели

Със сигурност държите обстановката да изглежда завършена и естетична, а това ще стане само, ако успеете да съчетаете всички мебели. Те трябва да бъдат изработени в един стил, за предпочитане в цветове, които се допълват и подходящи материали. При положение, че преобладават артикулите в дървесни тонове ви препоръчваме холна маса, която също има такъв елемент. Това могат да бъдат само краката или пък цялата да е изработена от дърво и MDF с което ще си подхожда с останалите неща.

За по-модерния интериор може да изберете помощни мебели, които са много мобилни, изглеждат екстравагантно и притежават различни декорации. Разгледайте всички предложения в онлайн каталога и внимателно преценете кое от тях покрива вашите критерии.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*