Съвети как да изберете най-добрия шкаф за обувки

шкаф

Обикновено хората си съставят първо впечатление за своите домакини по това как изглежда входното им пространство. Ако антрето е чисто и  подредено, това естествено прави много добро впечатление. Никак не е трудно да организирате това малко пространство стига разбира се да откриете правилните мебели за него. Един от основните компоненти на които се дължи добрия външен вид на целия коридор са шкафовете за обувки. Виж повече за различните модели в сайта на онлайн магазин Венус.

Какъв модел да поръчате в зависимост от големината на коридора

Вижте повече от разнообразните модели, които производителите са конструирали за ваше удобство. В случай, че коридорът ви е малък не се тревожете, защото има шкафове за обувки под формата на висока и тясна колона предоставяща достатъчно свободно пространство за подредба на много чифтове. Този артикул няма да отнеме почти никакво място, а в същото време ще ви даде много удобство и функционалност. Непременно вижте повече за различните опции, които получавате във Венус. Друга удобна разновидност е пейката, която ще ви послужи като удобно място за сядане. Под капака ѝ се крият различни отделения за да поставите вашите чифтове сандали, маратонки и други. Класическите комбинирани модели са най-търсени и харесвани, защото освен падащи рафтове притежават и шкаф с вратичка както и отворени отделения. Тези разнообразни възможности съчетани в една мебел ви позволяват да разграничите външни от вътрешни обувки и официални артикули.Шкаф за обувки

Вижте повече за един от най-любимите модели във Венус. Шкаф за обувки Б 3:

  • Изработен от Ламинирано ПДЧ в цвят дъб сонома;
  • Подходяща мебел за Вашия коридор или антре;
  • Разполага с шкаф за съхранение на обувки и удобна седалка;
  • Допълнителен шкаф и чекмедже;
  • Вижте повече на изображенията в каталога.

В зависимост от личните ви предпочитания и свободно място в антрето поръчайте мебел, която отговаря на всичките ви критерии и ще ви предложи търсения комфорт и организация на мястото.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*