Красива и стилна спалня с помощта на мебелните комплекти

легло

Ако се чудите как да промените интериора в любимата си стая за сън и почивка ви препоръчваме да изберете готов спален комплект. В тези комбинации има всичко, което ви е нужно за комфорт и почивка у дома. Днес много популярни станаха по-атрактивните и впечатляващи варианти на това обзавеждане. Виж повече за турските комплекти, които са достатъчно стилни и луксозни, за да направят дома ви различен и привлекателен. Там където спим и си почиваме искаме да се чувстваме максимално уютно, а този тип декоративно обзавеждане ще ни осигури всичко.

Как да изберем подходящ турски спален комплект

Вижте повече за предложенията в онлайн каталога и се запознайте по-подробно с характеристиките на това интересно обзавеждане. Ще ви направи впечатление, че мебелите са доста по-обемни от класическите, като гардеробите са дори петкрилни. Всеки един от артикулите следва една продуктова линия и е снабден с много красиви декоративни елементи, които завършват визията перфектно. Вижте повече за различните модели от които може да избирате. Леглата в турските комплекти са 160/200 см. Достатъчно просторни за двама души и гарантиращи тяхната качествена почивка и сън. Откроява се красивата голяма табла на леглото, която създава усещане за висока класа и царствено излъчване – вижте повече за моделите в каталога. Много внимателно преценете свободното пространство, защото обстановката не трябва да бъде претрупана и да няма достатъчно място за преминаване. Спалнята ви трябва да бъде достатъчно голяма за съответния турски комплект.

Красив дизайн и високо качество на изработка

Мебелите са извънредно красиви и изящни на външен вид. Създават усещане за много уют и топлина. Всичко е изработено от съвременни и доказани материали, характеризиращи се със здравина и устойчивост във времето. Вижте повече за един от моделите – Луксозен спален комплект ARAS 160/200 см. с LED осветление – бял:спален комплект

  • Спалня с висока тапицирана табла;
  • Две нощни шкафчета с чекмеджета;
  • Гардероб с огледало, две плъзгащи и една стандартна врата;
  • Вътрешната част е с LED осветление, разпределение – 5 лоста за закачалки, две чекмеджета и няколко рафта. Вижте повече за модела;
  • Леглото има рамка за поставяне на двулицев матрак с размери: 160/200 см;
  • Амортисьорен механизъм за повдигане на матрака;
  • По желание може да допълните обзавеждането с тоалетка и огледало.

Помещението би станало много стилно и функционално с такъв качествен турски модел. Стилистиката е доста различна от това с което сме свикнали, но не пречи да направим промяна в интериора и да си подарим нещо по-луксозно и елегантно. Вижте повече за различните модели и изберете такъв, който ще ви допадне визуално.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*