Да изберем практичен и стилен шкаф за обувки

шкаф за обувки

Коридорът винаги е бил труден за обзавеждане. Поради факта, че пространството е по-малко, често се затрудняваме да изберем мебели и да ги подредим в пространството. Обикновено там съхраняваме връхните си дрехи, подреждаме обувки, чадъри и други вещи. Входното пространство трябва да бъде достатъчно подредено и чисто, за да ни предостави онзи комфорт и релакс когато се прибираме. Това от своя страна влияе и на нашите гости, защото влизайки в едно стилно помещение те ще се почувстват истински добре дошли. Мебели Венус е онлайн магазинът, който ще ви предостави богат избор между различни шкафове за обувки, които ще допълнят визията на вашия коридор.

Как да направим правилен избор

Хубаво е първоначално да се замислим и да определим какво количество обувки притежаваме и как планираме да ги съхраняваме в коридора. Със сигурност портмантото притежава малко шкафче, но допълнителните артикули никога не са излишни, стига пространството да го позволява. Ключовите моменти са:

  • Моделът на шкафа – трябва да изберем какъв модел ще ни бъде най-удобен в зависимост от нашите нужди. Има възможност да изберете голям шкаф за обувки с падащи вратички, който е класически не заема много място, а има достатъчно отделение. Комбинираните модели шкафове и рафтове също са добро решение;
  • Дизайнът – нормално е да съчетаете визията на новия артикул с останалите мебели в антрето. Опитайте се цветовите нюанси да си подхождат и разбира се материалът на изработка да е същия;
  • Практичността – това е мебел в която прибираме обувки с които сме били навън и те често са прашни или влажни. Артикулът трябва да се почиства лесно и да не се поврежда от досега с влагата. Това е много важно, защото често ще трябва да почиствате.

Ако си отговорите на тези въпроси и помислите внимателно преди покупката със сигурност ще останете доволни от финалния си избор.

Какъв шкаф за обувки да поръчаме

Най-важното при тази мебел е да побира достатъчно от любимите ни аксесоари. Външният вид също не е без значение и затова комбинацията между двете ще бъде перфектната инвестиция. Препоръчваме ви следния модел от онлайн магазин Венус. Шкаф за обувки Сити 4051:шкаф

  • Снабден с 2 бр врати и може да побере от 12 до 16 чифта;
  • За изработката му се използва ЛПДЧ 16 мм;
  • Цената е само 87 лв.

Практичен модел на достъпна цена, благодарение на който коридорът винаги ще бъде в изряден външен вид, а аксесоарите ви подредени на правилните места.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*