Знаем ли как да създадем удобство в кухненската зона?

Промяната на интериора винаги е вълнуваща, независимо за коя част от дома става въпрос. Необходимо е да изберете подходящи мебели, които ще бъдат удобни за използване ежедневно и ще създават добро настроение на семейството. Повече внимание е необходимо да се отдели на кухнята, тъй като там обзавеждането не се подменя толкова често. То е малко по-специфично от другите зони, затова и днес ще ви дадем конкретни насоки как да изберете подходящи артикули. Мебели Венус ви предлагат различни възможности под формата на готови конфигурации и отделни модули.

Какви са характеристиките на модерното обзавеждане за кухня?

Производители и дизайнери отделят много време да разработят интересни и оригинални модели за мебели, които ще са подходящи за тази част от дома. Шкафовете за кухня се монтират плътно долепени един до друг и представляват стилна конструкция, състояща се от горни и долни елементи. Те са създадени специално, за да организирате домакинските принадлежности, уредите и другите неща, които всеки ползва в помещението. Прието е в долните шкафове да се подреждат по-тежки и обемни артикули, докато в горните сервизи, подправки, някои продукти за готвене и други леки неща.

За по-различна обстановка може да изберете шкафове със стъклени вратички или отворени рафтове, които ще създадат по интересен облик. Модерните материали, от които се изработва обзавеждането позволяват то да изглежда винаги луксозно и стилно, тъй като имат гланцирано покритие. Ще ви предложим малко подробности за един от новите модели в магазин Венус. Готова кухня Сити 989 – Сонома арвен – 262 см. – с цял термоплот, плавно затваряне:кухня

  • готова кухня Сити 989“- предложение за права кухня с цял термоплот;
  • шкафовете имат механизми за плавно затваряне на вратите;
  • долен шкаф с две врати и един рафт вътре, подходящ за вградена мивка;
  • долен шкаф за вграждане на фурна;
  • модул с чекмеджета;
  • горен модул за аспиратор, с шкафове и рафтове както и краен панел.

Помислено е за абсолютно всичко, което е необходимо, за да разпределите домакинските принадлежности и да имате зона за подготовка и готвене на храната.

Защо кухнята да бъде в дървесни тонове?

Когато се колебаете какъв цвят шкафове да поръчате, може да заложите на класическата дървесина, тъй като тя се предлага в много разнообразни нюанси. Ще откриете по-светли и по-тъмни предложения, които чудесно ще се впишат във всякаква обстановка, независимо от цвета на стените или този на другите елементи в помещението. Дървесните нюанси са класика и винаги изглеждат красиво, внасяйки допълнителен уют. С подобна комбинация няма как да сбъркате, затова и производителите ви представят толкова множество вариации.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*