Petcremation отварят офис в град Варна

Известният крематориум за домашни любимци Petcremation отваря офис в гр. Варна. Това става ясно от сайта на фирмата, която предлага кремиране на кучета, котки, зайци и други домашни любимци. Варненци могат да се възползват от услугата, която включа превоз на трупа до град София и изгарянето му. Повече за тези услуги, може да прочетете по-долу.

Къде се предлага кремация на животни Варна?

Тук важно да отбележим, че търсенето на крематориум за домашни любимци Варна, ще ви отведе до Petcremation.eu, които извършват процедурата в българската столица София. Въпреки това, офисът на фирмата е разположен във Варна, където се приемат заявките. Работното време е от 9:00 до 17:00 часа, а служителите реагират до 2 часа след повикване.

Клиентите могат да се възползват от индивидуална кремация, при която трупът се изгаря самостоятелно или от групова кремация, където домашния любимец се кремира в компанията на други животни. И в двата случая се предлага ковчег и урна, така че да съхраните пепелта на домашния си любимец. Превозът се извършва от оборудван с хладилна камера транспорт.

Фирмата е сред първите, които въвеждат кремиране на домашни любимци в България и работи на високо равнище. Вие ще срещнете разбиране и внимателен подход, както би следвало да бъде. Petcremation ще се погрижат да изпратят животното с почести, за да запазите добри спомени и да не се притеснявате за недоразумения и каквито и да е проблеми.

Защо да избера кремация на домашен любимец?

Ако търсите хуманен, чист и бърз начин за сбогуване с домашния си любимец, то тогава кремацията е услуга, която ще ви осигури всичко това. Имайте предвид, че вече има забрана за заравяне на трупове на животни в земята, тъй като това застрашава околната среда и останалите животински видове. В този ред на мисли, кремацията е правилното решение.

Изгарянето на трупа е най-безопасният начин да си кажете последно сбогом с куче, котка, заек или друго животно. Това е и причината все повече хора да се интересуват от кремация на домашни любимци във Варна и останалата част на България. Тук ви предлагаме лицензирана фирма, с чиято помощ всичко ще премине добре, а вие ще се почувствате далеч по-спокойно.

Обобщителни думи

На всеки му е ясно, че загубата на любимо животно, е съпроводена от болка и страдание. Някои хора трудно преживяват подобни промени в живота им, но трябва да действате бързо и да се опитате да преодолеете мъката. За всичко това ще ви помогнат от Petcremation, тъй като те са истински професионалисти и знаят, как да реагират в най-трудните за вас моменти.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*