Venus – практичните мебели одобрени от деца и родители

детска стая

Обзавеждането в комплект за детските стаи наистина е повод да приложим абсолютно всички трикове, които биха отговорили на важните за нас като родители критерии. На какви показатели трябва да отговори мебелирането за деца? Да е красиво, удобно, материалите да са екологични, а безопасността да бъде гарантирана. Действително търсим най-доброто и ако искате да си го набавите максимално бързо и на добра цена то добрите оферти днес идват от venus.bg.

С грижа за нашите съкровища

Какво да изберем като обзавеждане? Модулите са доста интересен вариант, при който възможностите са да конфигурираме такава удивителна детска стая, която напълно да удовлетвори децата. Един много важен въпрос пропускат родителите, а именно:

Нужно ли е да се консултираме с детето преди да изберем обзавеждането за детската стая?

Ако помислите ще осъзнаете, че всъщност основния ползвател на мебелите в стаята са децата т.е. по пътя на логиката е редно да чуете и тяхното мнение по въпроса. Разбира се ,говорим за възраст, която е по-осъзната – Двуетажно легло с гардеробот 6 години до 18 години. Мнението на децата е важно спрямо самия дизайн и визия на детското обзавеждане, а що се касае до удобство, безопасност и сигурност родителите наистина могат да се намесят за да се намери пълен синхрон в крайното и правилно решение.

Удобството заедно с детето си да изберете ново обзавеждане ви дава онлайн магазин Venus. Вече можете да оборудвате райското кътче на своето дете, така че то да се чувства доволно и напълно щастливо. И тъй като децата растат приоритет за родителите са такива мебели, които могат да се ползват перспективно:

  • Легло, което да се трансформира в по-голямо;
  • Гардероб с плъзгащи се врати;
  • Секция, която да се трансформира в плот за бюро;
  • Стол с механизъм за настройване спрямо височината на детето и т.нат.

Venus разполагат с интересни готови, модулни и единични като мебели решения. За да бъдете спокойни, а децата доволни е време заедно да обсъдите предложенията от онлайн каталога.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*