Как да направим кухненската зона уютна с модерен ъглов диван

диван теди

Повечето хора признават, че не обръщат особено внимание на това как ще изглежда кухненската зона в която се хранят. Стандартно се купуват трапезна маса и столове и с това се приключва декорацията. Предлагаме ви обаче да помислите как да направите помещението по-уютно и комфортно. Вместо столове бихте могли да се доверите на добре познатите кухненски ъгли. Тези дивани не са скъпи като цена, но пък за сметка на това предлагат изключително много удобства. Мебели Венус са подготвили в каталога си богато разнообразие от модели, които ще ви изненадат с качествената си и здрава изработка както и с красивия си дизайнерски вид.

Защо да изберете ъглов диван за кухнята

С покупката на подобен артикул помещението ще придобие коренно различен облик. Вече ще искате да прекарвате там повече време, защото ще се чувствате удобно настанени почти колкото и в дневната. Ако живеете на квартира и нямате достатъчно пространство да обзаведете хол това е добро решение в което имате едновременно трапезна зона и кът за почивка. Когато се събирате повече хора около масата всеки ще се чувства добре настанен и много по-дълго ще може да се наслаждавате на компанията си. Освен всички тези преимущества кухненските ъгли се разтягат и могат да се използват като спалня. Непретенциозна мебел която има толкова много предимства като наличните ракли под седалките. Дизайнът е обмислен така, че да имате всичко нужно в една мебел. От Венус предлагат да разгледате една от възможностите. Трапезен диван Торино – с опция функция сън:кухненски ъгъл

  • „Торино“ е съставен от диван 3-ка, диван 2-ка и ъгъл, които са отделни модули и може да ги подредите по Ваш вкус;
  • „Торино“ е оборудван с различни удобства като функция сън тип падащ гръб, които ще превърне диванът, в удобно легло;
  • Обемна ракла;
  • Имате избор между различни цветове, чрез които ще може да съчетаете ъгълът с интериора на Вашия дом.

Впечатляващо е разнообразието от тапицерии, които ще освежат кухненското пространството и ще се впишат перфектно в интериора който сте избрали.

Да поръчаме кухненски ъгъл по интернет

Онлайн магазините са правилното място за покупка на такава мебел защото представят богат каталог от разнообразни модели на изключително достъпни цени. Въпреки, че кухненските ъгли наистина са евтини като продукт, те са достатъчно качествени и надеждни за използване от повече хора. В интернет магазина има дори допълнителни намаления които правят покупката супер изгодна. Не се налага да губите време и да обикаляте различни търговски обекти, защото от дома си с няколко клика на мишката ще се сдобиете с нещо наистина удобно и практично.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*