Кои модели секции са актуални в момента и как да изберете подходяща

модулна секция русо

Обзавеждането което купуваме за дневната винаги трябва да е съобразено с актуалните тенденции и новите дизайни. Това помещение е наситено с много домашен уют и трябва да предоставя необходимия комфорт на всеки от семейството. Когато имаме гости, те също са настанени именно тук, затова е важно да открием перфектните мебели предлагащи и различни функционалности. Каталог 2022 Секции – venus.bg е точното място на което ви очакват съвременни модели, изработени от качествени материали.

Разнообразието от секциите което заслужавате

Новите модели от каталог 2022 предлагат много повече възможности клиентът да обзаведе по начин който му допада лично. Особено модулните системи при които избирате всеки артикул поотделно и така организирате подходящата секция отговаряща на вашите нужди и предпочитания. Готовите комплекти за хол, които също са налични в каталог 2022 с достатъчно шкафове и отделения за подредба на багаж. Жилищата днес не са много големи и обикновено мястото никога не достига. Винаги присъства тв шкафът като основен елемент. Той обикновено е в центъра на цялата композиция, тъй като телевизорът се явява естествен балансьор. Ако сами подбирате модули от каталог 2022 не пропускайте да се снабдите и с тв шкаф, без значение дали телевизорът е закачен на стената. В тази малка и ниска мебел винаги могат да се подредят различните електронни устройства, които няма да останат разхвърляни и да създават безпорядък. Venus.bg предлага на вниманието ви един от новите варианти от каталог 2022. Холна секция Аризона – Дъб марон/Дъб норте – ширина 280 см – с LED осветление, витрини и гардероб:секция аризона дъб марон

  • Секция „Аризона“ е готов комплект за обзавеждане на хол или дневна, съставен от шкаф за телевизор с клопваща вратичка и ниши;
  • Шкафче с витрини, LED осветление, вратички и рафтове;
  • Гардероб с две крила, лост и рафт;
  • Етажерка с рафтче и клопваща вратичка;
  • Моделът е оборудван и с крачета с регулираща функция.

Елегантният модерен дизайн ще промени интериора и ще го направи практичен и красив, за да се чувствате перфектно. Секцията притежава необходимите модули, за да подредите много вещи и всичко да бъде добре организирано.

Защо да заложите на модерното

Предложенията от каталог 2022 наистина се отличават с перфектен дизайн и разнообразие от стилове. Когато избирате съвременно обзавеждане вие си гарантирате неговата дълга експлоатация, защото визията ще остане актуална поне през следващите няколко години. Качеството на изработка се подобрява все повече и новите модели са едни от най-добрите и издръжливи на пазара. Обърнете внимание на разновидностите секции в каталог 2022 и обзаведете дома си по нов и модерен начин.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*