Как да изберем красива холна маса?

холна маса

За да се обзаведем красив и уютен дом се изискват доста старание и креативност. Хубаво е, че днес има разнообразни функционални мебели, които ще направят всяко жилище комфортно и предразполагащо към релакс. Важно е да се обърне специално внимание на всекидневната като помещение, в което се прекарва най-много време. Тук присъства една мебел, която задължително трябва да е избрана с много вкус и спрямо различни критерии. Холни маси Венус са правилното решение, ако искаме обстановката в дневната да бъде хармонична и стилна. Новите модели се отличават с качествена изработка, разнообразни са като дизайн и със сигурност ще откриете правилната за вас.

Как да изберем нова холна мебел?

Когато искаме да променим визията на всекидневната покупката на подходяща холна маса, може да направи това най-лесно. Този елемент от обзавеждането е по-малък като обем, но създава приятна и уютна атмосфера. За да изберем подходяща холна маса е от значение да я комбинираме правилно със секцията и дивана.

Спрямо тях тя не бива да изглеждането прекалено голяма, нито прекалено малка, за да се запази необходимия баланс в помещението. Когато я синхронизирате си останалите неща се старайте всичко да е изработено в един стил, за да изглежда достатъчно хармонично и обединяващо. Формата на масата може да бъде с по декоративна функция или изключително практична, върху която да подреждате различни неща дори храни и напитки.

Моделът, който ще изберете трябва да отговаря на вашите очаквания и на начина по който смятате да я използвате. Магазин Венус ще даде малко подробности за един нов и качествен модел.  Комплект за всекидневна Paris – Крем / Орех:комплект маси

  • „Paris“ е комплект, който съдържа една холна маса с четири помощни;
  • подходящи са за обзавеждането на Вашия хол или дневна;
  • изработени са със стабилни крака от бук и плотове МДФ.

Практичен модел, който може да направи всекидневната още по удобна. Когато разполагате с няколко различни елемента ще може да ги местите както предпочитате в конкретния момент.

Как да комбинираме холната маса с мебелите в стаята?

Всички елементи от обзавеждането трябва да бъдат в синхрон, затова се старайте когато избирате нещо подобно, то да подхожда на общия интериор. Няма да стои добре прекалено модерна и съвременна мебел, ако например секцията и диванът са в по-класически стил. Правилото е, че плотът на масата не трябва да е по-висок от седалката на меката мебел, но може да направите изключение, ако често хапвате пред телевизора. Важно е да се остави достатъчно пространство за преминаване в стаята и новия артикул да не пречи с присъствието си.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*