Изберете функционална трапезна маса от Венус

маса

Търговците предлагат толкова голямо разнообразие от форми, материали и разновидности на трапезните маси, че когато дойде моментът да си търсим нова мебел ни обзема объркване. Естествено, че външният вид е важен, но формата и подходящия размер спрямо помещението може би изместват този критерий. Погледнете тук www.venus.bg/ и сами се уверете, какви възможности ви предоставят дизайнерите сега. Голяма част от потребителите се интересуват най-вече от механизмите и функциите, които притежава съответната мебел за кухня.

Модерната маса от venus е практична със атрактивен дизайн

Моделите с разтегателни плотове са чудесен начин едновременно да разполагате с обширно място за много гости, когато потрябва и с компактна  мебел за кухня, през останалата част от времето. Механизмите за разпъване са многобройни, но най-често срещаните са – само на плота, оставяйки краката статични – определено най-често срещания механизъм, надграждането на плота се извършва с добавяне на елементи в средата на масата venus или издърпване на допълнителни плотове от двете ѝ страни. Разтягане на цялата площ, измествайки краката заедно с плота – срещан при по-високия клас артикули. Със сигурност в кухнята ви е нужно да притежавате такъв тип практична мебел. Освен на дължина се срещат и артикули, чиито плот се повдига на височина. Те са подходящи за всекидневната, ако обичаме да се храним пред телевизора.

Онлайн магазин venus е приготвил за вас предложение за кухнята на което не може да откажете.Трапезна маса

Трапезна маса TARNOW:

  • Модел с много луксозна визия;
  • Предлага се с разтегателен механизъм;
  • Изработена от качествен МДФ, с керамично покритие на плота;
  • Разполага с един масивен крак, а базата е от неръждаема стомана.

Всеки от нас би искал да се чувства в кухнята максимално комфортно и да може да посреща спокойно своите гости. С помощта на перфектните модели маси на venus това вече е възможно. Купете разтегателна мебел и решете всичките си проблеми.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*