От значение ли е избора на култиватор за фермерите

култиватор

Ежедневната работа на земеделските стопани налага да влагат не само труд и енергия, но и да намерят благоприятни решения, с които да подобряват качествата на земния слой. В практиката си опитните специалисти в отглеждането на селскостопанска продукция са наясно с това, че за да могат да придобият самочувствие за осигуряване на европейско качество и цена, които предлагат на клиентите си не е без значение на какъв инвентар ще разчитат. Времената, когато дълбоката оран бе един от основните способи за обработка, а тегленето се извършваше от животинска тяга отминаха. Съвременните и с модерно оборудван машинен парк стопани днес разчитат на mass.bg/култиватори, с чиято помощ не само осигуряват отлична обработка на почвата, но могат да разчитат на много по-добро и конкурентно качество на продукцията.

В помощ на стопаните

MASS е бранд, утвърдил се в сферата на земеделския сектор като доверен партньор в производството и търговията с прикачен инвентар. Безкомпромисното качество, сигурност, надеждност и висока ефективност от проведените мероприятия са гарант за фермерите, че могат да понесат всички неволи и предизвикателства, пред които се изправят в ежедневната си работа.

Култиваторите с марка MASS са утвърдени като иновативни и високотехнологични решения за обработка на почвата на Балканите. Все повече земеделци избират именно този тип прикачен инвентар предвид качествата, с които успява да осигури нещо повече от висока производителност и удовлетворение. Ключови приоритети, от които безспорно ще останете удовлетворени са:

  • Максимално улесняване на процеса на обработка на почвата;
  • Ефективно и рентабилно провеждане на агротехническите мероприятия;
  • Адаптивност на инвентара спрямо особеностите и характеристиките на земния слой;
  • Избор и контрол върху работната ширина;
  • Максимално повишаване аерацията на почвата;
  • Отлично разрохкване и т.нат.

Не е за пренебрегване момента, в който предстои да направите правилната крачка и да предприемете ефективни действия за подобряване на машинния парк на стопанството си. От MASS са наясно с ежедневните тревоги и ангажименти на стопаните и затова осигуряват надеждни и сигурни мощни средства за улеснение в работата.

Разнообразие от решения

култиватор за лавандулаКултиваторите през последните три – четири десетилетия безспорно се превърнаха в един от най-сериозните източници и ресурси за ефективно обработване на почвата. Максималното удовлетворение от страна на фермерите се гарантира от многообразния избор от варианти, които са предназначени за подобряване ефективността и рентабилността от процеса на обработване на земния слой.

Голям интерес се наблюдава към следните видове култиватори:

  • Стърнищен култиватор;
  • Окопен за лавандула;
  • Култиватор с вертикални пружини;
  • „S“ – образен и други.

Според нуждите на своето стопанство и спецификата на наличната теглеща машина сега имате на разположение възможността да инвестирате в едни от най-надеждните и качествени инвентарни решения от българския бранд MASS.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*