От значение ли е цената, когато избираме офис стол

стол

Ако пред вас стои дилемата, как да изберете удобен и функционален офис стол цена, която да отговаря на предвидения бюджет днес ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета. Вероятно се чудите на кой модел да се спрете, имайки предвид това, че на пазара има действително голямо многообразие. Препоръчваме ви мебели Венус, като място с доказано качествени артикули, които ще ви помогнат да се чувствате комфортно използвайки ги.

Скъп или евтин офис стол цена да изберете

В магазин Венус има продукти, които са  значително достъпни и такива, които са във високия ценови клас. Все пак разлика е нормално да има. Когато купувате офис стол цена, малко по-висока от това което сте очаквали, получавате действително много надежден, качествен артикул, снабден с всички необходими функции за да направи ежедневието ви спокойно и работния ден хармоничен. Заслужава си да се инвестира в мебел, която използвате ежедневно и от която зависи все пак и здравето ви. Евтиният офис стол също ще свърши своята работа, но значително по-обикновените материали от които е направен, ще окажат донякъде своето влияние.Президентски стол

Днес ви представяме за сравнение два модела от магазин Венус в различен ценови клас. Изборът оставяме във ваши ръце:

  • Работен офис стол Lab LUX без подлакътници – иновативен продукт на офис стол цена от 302 лв. За седалката е използвана силиконова кожа, облегалката е изработена от полипропилен. Газов амортисьор регулира височината и люлеещия механизъм. Наред с това е снабден и с метална поставка за краката, която се регулира.
  • Офис стол цена от 85 лв. Carmen 6044 1 – средно висока облегалка и дамаска от еко кожа. Удобна седалка с газов амортисьор.

Нашият съвет е да не пестите средства когато избирате ново офис оборудване особено стол. Това инвестиция която касае вашето здраве и комфорт на работното място. Заповядайте в мебели Венус и изберете своя нов работен стол.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*