Как удобно и практично да съхраняваме обувките в коридора?

шкаф за обувки

Съществуват различни мебели, които са изработени специално за оформяне на красив интериор в коридора. Ако искате да промените обстановката и да купите нещо функционално, в което да подреждате вещите си, ви предлагаме да потърсите онлайн. Венус гардероб за обувки е перфектно решение, чрез което домът ви ще бъде уютен и винаги подреден. Моделите са изключително качествени, направени от съвременни материали и осигуряващи различни удобства.

Как да изберем подходящия гардероб за обувки?

Щом сте решили да инвестирате в нова и по-удобна мебел, е важно да определите нейния капацитет за съхранение. Хубаво е всички обувки да бъдат подредени в гардероба и да няма такива разхвърлени по пода, защото не изглежда добре и създава безпорядък. Открийте артикул, който ще се побере в отреденото за целта място и ще може да използвате лесно и безпроблемно. Ако вратите са класически шарнирни предвидете място пред гардероба за отваряне и затваряне.

Тези поставки е предпочитана и все по-модерна, защото във вътрешността си има достатъчно рафтове и по-голямо пространство от стандартните, познати преди това шкафове. Гардеробът за обувки е практичен, изглежда стилно и е на много добра цена, ако го купите онлайн. От магазин Венус ви предлагат един хубав модел – Гардероб за обувки 757 – Бял:гардероб

  • поставка за обувки 757 практично предложение за антре или коридор;
  • побира от 21 до 25 чифта;
  • моделът е снабден с две врати с плавно затваряне;
  • пет рафта за съхранение;
  • моделът се изработва от ПДЧ с избор на цвят.

Прекрасен пример, как една функционална и качествена мебел ще направи обстановката във входното антре комфортна и елегантна. Онлайн може да разгледате и другите мебели, подходящи за коридора, за да намерите артикул, който ще се съчетае с останалите вещи.

В какъв цвят трябва да бъде новият гардероб за обувки?

Важно е да сте особено внимателни, когато търсите обзавеждане за входното антре. Тук не е препоръчително да правите много експерименти с цветовете на мебелите, защото в тази малка и тясна зона рядко има естествено осветление.

Препоръчваме ви да се насочите към по светли мебели, които ще се отличат и биха направили обстановката да изглежда по-просторна. В момента най-модерни и харесвани са белите гланцирани артикули, защото отразява светлината на лампите и придават изисканост на коридора. Купете всички мебели в един нюанс, за да направите красива и елегантна комбинация. Това, че обзавеждането се прави от MDF и ПДЧ плоскости, дава възможност на производителя да ви предложи изделията в много разнообразни нюанси и дизайни.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*