Шезлонг за двор – кой да изберем

шезлонг

Дворното и градинско оборудване не се ограничава само до масичка и столчета, на които да изпиете сутрешното си кафе. Всъщност собствениците на просторни дворчета пред къщите си могат спокойно да обособят зони за релакс и дори слънчеви бани.  Какво е една импровизирана плажна зона без шезлонг за двор? Ето ви идея, която би позволила не само да се насладите на приятните слънчеви лъчи и отдих, но би позволила да намерите решение за поддържане на перфектен загар. Какъв шезлонг да изберете? Интересно е човек да помисли по въпроса предвид това, че се предлагат не малко варианти, подходящи както за двора така за плажа, басейна и всяко удачно за слънчеви бани място. Ще ви запознаем с няколко от моделите, които онлайн магазин Арена предлага, тъй като са наистина адаптивни и атрактивни като визия и дизайн.

Ратанов шезлонг ICOF

Няколко вида дизайни ни предлагат от магазин Арена. Това, което е важно да отбележим за този вид шезлонги е, че са изработени от:Ратанов шезлонг ICOF

  • Здрава алуминиева конструкция, която позволя дългогодишна експлоатация. Без корозия, без дефекти и повреди. Освен това алуминия е достатъчно лек, което позволява лесното преместване на шезлонга на желаното слънчево местенце за почивка;
  • Ратан

Изкуствения ратан придава на градинската мебел много естествено излъчване. Здравината и издръжливостта на високи, ниски температури както и влага дава възможност за употреба в оптимално дълъг срок.

Ратановите шезлонги се предлагат с меки подложки, които гарантират повече удобство и приятни мигове.

Дървен шезлонг

Много добра алтернатива за двора, тъй като изделието перфектно се вписва сред дърветата и храстите от вертикалната планировка на градината ви.  Масивната букова дървесина е особено здрава и издръжлива на влага, което позволява такъв вид шезлонг за бъде оставян на открито дори при валежи от дъжд.

Удобни и стабилни дървените шезлонги за двор са перфектната градинска мебел, която ще се погрижи за вашата почивка и слънчев загар.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*