Видове маси

трапезна маса

Най-общо масите, които се предлагат в търговската мрежа се делят на трапезни, холни и градински. Всяка една абревиатура предполага и за какво ще бъде използвана съответната мебел и къде ще бъде позиционирана. Но за онези, които искат да се информират малко по-обстойно за това как да изберат подходящата маса за своите нужди днес ще разгледаме всеки един от моделите спрямо техническите им показатели.

  • Трапезни маси. Бихме ги определили като най-разпространения вид маса, тъй като тяхното приложение не е предназначено само за домашна обстановка, а ги откриваме в хотели, ресторанти, училищни столове за хранене на учащите и т.нат. Трапезните маси се отличават с иновативен дизайн и от гледна точка на адаптивност и функционалност бихме ги определили като супер мебели, които допринасят не само за удобството ни на масата, но също така и за изискания облик на помещението. Вариантите трапезни маси на пазара са особено разнообразни, тъй като има и такива с разтегателни механизми, които на практика увеличават площта на използвания плот. Това, което следва да имате предвид за трапезните маси е, че те са еднакво високи, независимо от тяхната форма и модел. Удобни, практични и многообразни такива ви очакват в каталога на Мебели Арена.маси
  • Маси Мебели Арена от типа холни също се отличават с нестандартните си иновативни вариации. Приоритет тук са наистина невероятно стилните декоративни форми. Холните масички по принцип не се отличават с функционалност, но пък за сметка на това са доста красиви и придават очарование на помещението, в което са позиционирани.
  • Третия вид са градинските маси. Особеното тук е в техния материал на изработка. Тези маси могат да бъдат с различна височина, форма и размери, но при всички случаи са изработени от износоусточиви на влага и други климатични увреждания условия. В каталога на мебели Арена ще откриете такива от пластмаса, ратан, стъкло и други прекрасни решения за удобство при престоя ви в градината или двора.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*