Защо да изберете луксозни посетителски столове

стол

Всеки уважаващ се офис и фирма, трябва да се погрижи освен за комфортната работна среда на своите служители, така и за всеки посетител и гост, който приема. Обикновено хората си правят заключение за дадено място по това как са посрещнати и настанени. Една част от управителите на фирми се отнасят пренебрежително към мебелировката за гости и купуват възможно най-опростената и семпла. Мебели Венус – посетителски стол , без който обстановката няма да предлага същото гостоприемство и комфорт.

С какво се отличават луксозните посетителски столове на мебели Венус и как да ги изберете

Много лесно бихте намерили най-обикновени стандартни мебели с които да посрещате вашите бъдещи служители гости и други, но какво бихте казали, ако ви предложим да вдигнете нивото на офиса си и да изберете дизайнерски изпълнен артикул от мебели Венус. Ако говорим реално – инвестицията в такъв продукт, ще ви се възвърне многократно, тъй като той е изработен от наистина висококачествени материали и дамаски, което го прави високоустойчив на натоварване и няма да се притеснявате, че през много кратък период от време ще се налага да подменяте счупени артикули. Високият клас посетителски столове в мебели Венус са тапицирани с най-устойчивата и мека на допир естествена или еко кожа, всеки детайл е обмислен внимателно и стилът, който ще придобие помещението не е за подценяване. Изборът е доста богат и няма да ви затрудни да изберете подходящ за вашата среда цвят, дизайн и форма.Посетителски стол

Посетителски стол HERCULES SP – Черен предложение на мебели Венус:

  • Изработен със седалка и облегалка с мек пълнеж и тапицерия от естествена кожа;
  • Разполага със стабилна метална база, прахово боядисана в черно и комфортни подлакътници;
  • Максимално натоварване на посетителския стол е 120 кг.

Ето че с една толкова практична и елегантна мебел ще създадете първо добро впечатление у всеки който  посрещнете. Разгледайте богатия продуктов каталог и изберете най- добрия дизайн!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*