Кое обзавеждане за спалня ще гарантира най-големи удобства?

Щом имате желание да обновите мебелировката около вас, ви препоръчваме да започнете от спалнята. Тази специална стая за почивка заема важно място в апартамента и трябва да бъде обзаведена функционално и красиво. Тук се приготвяте за да излезете, почивате си и прекарвате известна част от свободното си време. Открийте нови продукти и специални оферти сега в нашия магазин Венус. Най-силно впечатление правят спалните комплекти с матрак, които осигуряват удобство и комфорт, за да си почивате добре и на спокойствие.

Защо да поръчаме спален комплект с матрак?

Лесно бихте създали мечтания интериор, ако изберете да купите спален комплект с матрак. Благодарение на тези оферти не се налага да търсите мебелите поотделно и да се тревожите как ще ги комбинирате естетично. Спалните комплекти с матрак са чудесна възможност за всеки, който не разполага с нужното време, а иска стаята в която си почива да изглежда наистина елегантно.

Подаръкът матрак винаги е перфектна опция, тъй като тази вещ е скъпа и важна, а изборът ѝ никога не е лесен. Ако се насочите към подобен тип обзавеждане получавате комфортно легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин. Мебелите могат да бъдат в най-различни размери, което е шанс бързо да се ориентирате, кой вариант е точния за вашата спалня. Ако купите всичко наведнъж цената е много по-евтина и ще направите наистина изгодна сделка. Възползвайте се от актуалните оферти и създайте уют и комфорт любимата си стая за почивка. Научете повече за един от моделите в сайта на Венус. Спален комплект Сити 7038 с матрак 160/200 см, Дъб какао/Кестен вирджиния:спален комплект

  • „Сити 7038“ представлява спално обзавеждане в комплект, съставено от: легло с включен матрак;
  • две нощни шкафчета и гардероб;
  • леглото има табла и повдигащ амортисьорен механизъм, за достъп до подматрачното пространство;
  • гардеробът е с три врати, огледало три чекмеджета, рафтове и лост за закачалки;
  • две красиви нощни шкафчета;
  • моделът е изработен от ПДЧ 16 мм.

Модерен спален комплект с оригинален дизайн и различни допълнителни екстри.

Как да подредим красиво обзавеждането в спалнята?

Преди да поръчате мебелите ви съветваме да измерите свободното пространство и да изберете кой артикул къде ще разположите. Хубаво е леглото и гардеробът да са в противоположни зони на помещението, за да са създадете визуален баланс между тях, тъй като са по-обемни. Хубаво е да спазите правилото и да разположите нощните шкафчета от двете страни на леглото, защото така ще ви бъде най-удобно да ги ползвате. Ако имате със скрин той може да бъде срещу леглото и да служи като поставка за телевизора или в средата на помещението, за да го използвате като декоративен елемент.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*