Как да изберем точната секция за хола?

Във всяко жилище има една стая, в която се прекарва най-много време. Това е холът, тъй като там е разположен любимият телевизор, има мека мебел и разбира се подходяща секция. За да обзаведете лесно и безпроблемно, може да разгледате каталога на магазин https://www.venus.bg/секции/секции-за-хол-и-дневна. Очакват ви много разнообразни комбинации на модерните в момента мебели за дневна. Няма да се затрудните в избора, ако се запознаете с характеристиките на различните артикули и се съобразите с някои ключови критерии. Съвременните секции са изключително комбинативни, предлагат много удобства и възможност да съхранявате повече вещи.

С какво се отличават модерните мебели за хол?

В момента производителите залагат много на красивия дизайн и качеството на артикулите, които произвеждат. Това позволява на повече хора да намерят секция отговаряща на очакванията им и да я комбинират лесно с дивана и холната маса. Ще намерите мебели в класически стил с гардероб, шкафове и витрини за подредба на сувенири или декорации. Те обикновено са в дървесни тоналности и лесно се вписват във вече съществуващия интериор.

По-модерните като визия артикули се състоят от отделни елементи и са на модулен принцип. Ако сте решили да купувате нещо подобно, сами ще определите, къде да бъдат монтирани отделните елементи и какви точно са ви нужни. Може да обособите съвсем минималистичен кът или да заложите на повече и разнообразни неща. От значение е колко вещи имате за съхранение и с колко голямо помещение разполагате.

В каталога на Venus.bg бихте могли да разгледате следния модел. Секция Мечта – 250/42/180 см. – Венге / Бежов:секция

  • модел „Мечта“ е компактно предложение за хол или дневна;
  • моделът е съставен от шкаф за ТВ с вратички и ниша;
  • висок шкаф с LED осветление, рафтове и вратичка;
  • нисък шкаф с вратичка;
  • етажерка;
  • изработва се от ПДЧ, в цветове по избор.

Практичен универсален модел с възможност да подреждате много неща в шкафовете и гардеробчето. Също разполага с място за телевизор, което е задължително за мебел разположена в хола.

Каква е ролята на материалите при изработката на секция?

Много хора избират нови мебели, въз основа на това как са направени. Това е предпоставка един артикул да бъде здрав и устойчив във времето и да не се повреди от ежедневната експлоатация. В момента се използват  плоскостите МДФ и ПДЧ. Те изключително много приличат на естествената дървесина, но не са така скъпи като нея. Като конструкция са много по-леки. Това не пречи да са надеждни и удобни за използване. Изберете мебел с механизми за плавно отваряне и затваряне на вратичките.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*