Как се избира шатра за градината

градинска шатра

Много са вариантите за оборудване на двора и градината. Когато се касае за ефективна защита от слънце, топлина, насекоми и дори дъжд сред водещите предложения, които  се характеризират и с отлична оферта е именно инвестиране в шатра за градина https://www.mebeliarena.bg/двор-и-градина/градински-шатри-и-беседки. Колекцията от предложения, които ще откриете тук е перспективна от гледна точка на това, че това е изделие, което е преместваемо и би могло да се използва както в откритите площи пред къщата ви така и на къмпинг, пикник и други зони за отдих и почивка.

Кое ги прави предпочитани

Много са качествата, които шатрите притежават и те се оказват приоритетни за много от клиентите, които обичат да прекарват свободното си време на открито, но пък държат да предпазят тялото си оп прегряване или мокрене. Шатрите приличат на градинските чадъри, но са много по-ефективни, тъй като се характеризират с:

 • Покриване на много по-голяма площ;
 • Транспортират се с лек автомобил и могат да се използват навсякъде, където пожелаете;
 • Закрепват се лесно директно в почвата;
 • Стабилни са;
 • Приложими са при разнообразни климатични промени – вятър, слънце, дъжд;
 • Удачни са както за тържества така и за ежедневни градински занимания.

Разбира се, че когато се инвестира в правилната шатра клиента може да разчита на перспективно съоръжение, с чиято помощ лесно и бързо да си осигури практична атмосфера. Хубавото време е идеален повод да прекарате с часове сред природата, а това безспорно е причина да се възползвате от покупката на шатра.

Инвестиция в подходящата

 шатраОнлайн магазин Арена предлага доста богат асортимент от възможности за оборудване на дворни и градински площи. Моделите шатри също се различават, тъй като търсенето на потребителите е съобразено най-вече с наличната им площ както и други допълнителни особености, които са характерни за пространството, където ще бъде използвано съоръжението.

За да се определи като подходяща инвестицията е препоръчително да се запознаете с детайлите на видовете от колекцията, а това са:

 • Вид на платнището, от което са произведени;
 • Включена ли е мрежа против насекоми;
 • Какъв е размера на продукта;
 • Има ли нужда от допълнителни приспособления, които да се използват за закрепване към циментова настилка или директно се забива конструкцията в почвата;
 • Каква е устойчивостта на вятър и ултравиолетово лъчение.

Това са фактори, които биха били решаващи за избора ви, тъй като ще можете да инвестирате в подходящата спрямо нуждите и мероприятията, при които ще приложите съоръжението като защитно средство за двора или градината.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*