Що е то микроблейдинг и защо да се възползваме от него?

Толкова е хубаво, когато имаме на разположение трайни и безвредни начини да направим визията си по-красива и впечатляваща… Да успеем да повишим самочувствието си без да отделяме значителна част от времето си всеки ден и без да купуваме непрекъснато скъпа козметика, която сериозно да и „удря“ по джоба! Питате се какво имаме предвид? – Запознайте се с микроблейдинга!

вежди

Този вид разкрасителна процедура е значително нова, но все повече дами се възползват от нея с цел подобрение на визията си. Тя много ефективна и дава чудесни резултати. Безболезнена е и трайна във времето. Извършва сме по специфичен начин и от хора с нужната квалификация. Нейната цел е да направи дамите по-красиви като коригира техните вежди, също както и да им продаде нужната форма. Възползвайки се от микроблейдинга, ще се сдобиете с вежди, за каквито винаги сте си мечтали, а моливът за вежди ще остане завинаги шкафа, без да Ви се налага да го използвате повече…

Какво представлява точно микроблейдингът и може ли всяка една дама да си го позволи от финансова гледна точка? Каква сума трябва да си приготвим и бихме ли могли да очакваме съвършени резултати, само с едно посещение на козметика?

Естественият вид на веждите е много важен и всяка дама се стреми към него. Микроблейдингът е специална технология, която дава чудесни резултати и допринася за постигането на по-добро самочувствие. Подходящ е за дами с неправилна форма на веждите, за редки такива, също както и при частична, или дори цялостната им липса. Вижте повече тук: http://www.varna.miglapomigla.com/mikrobleiding/

Готова да изглежда перфектно, всяка дама е в състояние да отдели голяма част от времето си за разкрасителни процедури. Такива, които да я направят още по-привлекателна за противоположния пол, а и за да се харесва тя самата. Но не Ви ли е вече писнало да прекарвате всяка сутрин часове пред огледалото в стремежа си да излезете от дома си като модни икони и всеки да се обръща след Вас? Не искате ли да захвърлите всичко това и просто да се насладите на уникалната процедура, наречена микроблейдинг, също както и да блеснете в най-добрата си светлина!

3D веждите „косъм по косъм“ са едно от най-добрите постижения в областта на козметичните процедури, нанасяни по уникална и напълно безвредна технология. Пигментът бива имплантиран в базалната мембрана и е доста устойчив във времето. Ще можете да се радвате на красиви вежди доста дълго, като на определен период от време ще трябва да правите така наречения „ретуш“, който има за цел да ги освежи и да върне естествения им вид.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*